|
Chrupkie kąski
Pieczone kawałki piersi z kurczaka w chrupkiej panierce - 30 szt.
CENA: 70 zł
|
|
Deska mięs niebo w gębie
Dla 15 osób, 45 porcji mięsa
Schab w otrębach - 2 porcje
Rolady wołowe śląskie - 4 porcje
Polędwiczki wieprzowe - 3 porcje
Chrzanowe rolady z kurczaka - 5 porcji
Żeberka w miodzie - 3 porcje
Oscypki w boczku - 10 porcji
Szaszłyki rodzinne - 8 porcji
Polędwiczki drobiowe w cieście - 10 porcji
Żurawina - gratis
CENA: 430 zł |
|
Indyk pieczony
Dla 15 osób
1. Na słodko: faszerowany morelami, śliwkami i rodzynkami
2. Na ostro: faszerowany mięsem wieprzowym z aromatycznymi przyprawami
CENA: 280 zł |
|
Koryto biesiadne drobiowe duże
Dla 20 osób, 42 porcje mięsa
Kaczka nadziewana jabłkami i żurawiną - 1 sztuka ( 6 porcji)
Udko z kaczki - 6 porcji
Szaszłyki drobiowe - 6 porcji
Udko z kurczaka pieczone - 5 porcji
Roladka z kurczaka faszerowana - 6 porcji
Rolada z udźca z indyka - 10 porcji
Golonka z indyka - 3 sztuki
CENA: 530 zł
|
|
Koryto biesiadne drobiowe małe
Dla 12 osób, 26 porcji mięsa
Kaczka nadziewana jabłkami i żurawiną - 1 sztuka ( 6 porcji)
Udko z kaczki - 3 porcje
Szaszłyki drobiowe - 4 porcje
Udko z kurczaka pieczone - 3 porcje
Roladka z kurczaka faszerowana - 3 porcje
Rolada z udźca z indyka - 5 porcji
Golonko z indyka - 2 porcje
CENA: 330 zł
|
|
Koryto biesiadne wieprzowe duże
Dla 25 osób, 60 porcji mięsa
Karczek pieczony - 9 porcji
Schab pieczony ze śliwką lub bez lub kotlety schabowe - 9 porcji
Golonko pieczone - 8 porcji
Żeberka pieczone - 9 porcji
Szaszłyki pieczone - 6 porcji
Boczek pieczony lub szynka łopatkowa - 9 porcji
Udziec z kurczaka pieczony - 5 porcji
Podudzie z kurczaka faszerowane pieczarkami - 5 porcji
CENA: 600 zł
|
|
Koryto biesiadne wieprzowe małe
Dla 8 osób, 20 porcji mięsa
Karczek - 3 porcje
Schab ze sliwką lub bez lub kotlety schabowe - 3 porcje
Boczek lub szynka łopatkowa - 3 porcje
Żeberka - 3 porcje
Szaszłyki wieprzowe - 2 porcje
Podudzia z kurczaka - 2 porcje
Udziec z kurczaka - 2 porcje
Golonko bez kości - 2 porcje
CENA: 250 zł
|
|
Koryto biesiadne wieprzowe średnie
Dla 15 osób, 34 porcje mięsa
Karczek pieczony - 5 porcji
Schab pieczony ze śliwką lub bez lub kotlety schabowe - 5 porcji
Golonko - 4 porcje
Żeberka pieczone - 5 porcji
Szaszłyki pieczone - 4 porcje
Boczek pieczony lub szynka łopatkowa - 5 porcji
Udziec z kurczaka pieczony - 3 porcje
Podudzie z kurczaka faszerowane pieczarkami - 3 porcje
CENA: 400 zł
|
|
Koryto roladkowe
Dla 15 osób, 39 porcji mięsa
Krewetki ze schabu - 6 porcji
Devolay z kością - 2 porcje
Szaszłyk z polędwicy - 4 porcje
Roladka z fileta z ryżem - 8 porcji
Roladka z pieczarkami i serem - 4 porcje
Roladka ze szpinakiem - 4 porcje
Roladka z ryżem i szynką - 8 porcji
Polędwica z fetą i papryką - 3 porcje
CENA: 360 zł
|
|
Pieczydełka słodko-kwaśne lub na ostro
Pieczone skrzydełka na ostro lub słodko-kwaśne 15 szt
CENA: 40 zł
|