Przyjęcia weselne
Proponujemy Państwu profesjonalną
i kompleksową obsługę przyjęć weselnych.
1. Menu dopasowane do oczekiwań klientów
Poniżej prezentujemy cztery propozycje menu przyjęć jedno i dwudniowych w różnych wariantach.
wesele_1 - wesele_1 _dzien_01.pdf
wesele_2 - wesele_1_dzień_02.pdf
wesele_3 - wesele_2 dni_03.pdf
wesele_4 - wesele_2 dni_04.pdf
Klienci mogą jednocześnie wybierać inne warianty dań i przystawek z naszej bogatej oferty, która prezentowana jest na stronie, w zakładce OFERTA - OFERTA DOMOWYCH WYROBÓW GARMAŻERYJNYCH.
Wszystkie dania mięsne wytwarzane są wyłącznie z polskiego mięsa i z naszego własnego rozbioru. Pochodzenie mięsa poświadczone jest certyfikatami, które otrzymaliśmy od naszych dostawców.
2. Profesjonalna obsługa
Podczas przyjęcia weselnego kelnerzy dbają o dobre samopoczucie gości, piękny i schludny wygląd stołów, na życzenie pary młodej przygotowują stolik z szampanem oraz dodatkowe akcesoria.
Liczba kelnerów dostosowana jest do liczby gości, tak aby posiłki wydawane były sprawnie i szybko.
3. Wystrój sali
Zadbamy także o wystrój sali. Współpracujemy z kilkoma dekoratorkami oraz kwiaciarniami, które zapewnią całościową oprawę florystyczną przyjęcia weselnego, łączenie z wykonaniem bukietu dla pani młodej, przypinek dla gości i innymi usługami.
4. Słodkie pyszności
Dzięki wieloletniej współpracy z kilkoma cukierniami zapewnimy także pyszne ciasta na przyjęcie weselne, tradycyjne paczki dla gości oraz wspaniałe torty.
5. Chatka wiejska
Chatka wiejska to wyjątkowy rodzaj tradycyjnego, wiejskiego stołu, na którym serwujemy nasze firmowe specjały: kiełbasy, szynki, chleb ze smalcem, ciepłą kaszankę i inne (pełną ofertę wędlin można znaleźć w zakładce OFERTA - OFERTA DOMOWYCH WYROBÓW WĘDLINIARSKICH).
Chatkę można również zamówić osobno, bez zamawiania całej obługi cateringowej.
Cenę chatki ustalamy indywidualnie w zależności od rodzaju i ilości wędlin.
- Chatka wiejska oferta 1.pdf
- chatka wiejska oferta 2.pdf
6. Noc Cygańska
Podczas nocy cygańskiej w efektowny sposób podajemy pieczone mięsa, najczęściej szynkę tylną.